Winnaar SPOKEN Award 2023!

Wat een mooie dag. Jarig, en een SPOKEN Award winnen in de categorie Poetry. Ik droeg mijn stuk Genesis voor, waarna de jury mij uitkoos als winnaar in de categorie Poetry. Heel blij en dankbaar!

Het ging al missss bij Genesis….
Was het niet een man die verzon
dat Eva zich niet inhouden kon?
En uit de man ontstond.
Een rib uit zijn lijf
Adem door Adam
Voor altijd in het krijt.

Naast mij stonden er andere geweldige spoken word artiesten op het podium, waaruit er nog 4 winnaars gekozen werden. Samen met hen ga ik op de SPOKEN Theatertour! De eerste try out vindt plaats in december 2023, en in 2024 zullen we verschillende kleine theaters in Nederland langsgaan.

Daar heb ik ontzettend veel zin in natuurlijk. Kom je langs? Bekijk mijn agenda voor de laatste updates over data!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *