Over mij

Schrijven is voor mij een manier om te onderzoeken en te begrijpen waaruit de wereld bestaat, en een manier om iets te delen en daarmee een connectie te maken met anderen.  Mijn werk laat zich omschrijven als rauw, ritmisch en gedetailleerd.

Het performen van poëzie vind ik fantastisch, dan komen de woorden echt tot leven. Ik stond in 2020 op het NK Poetry Slam, waarvoor ik mocht voordragen in Tivoli Vredenburg. In 2021 stond ik in de jaarfinales van de poetry slams van Festina Lente, Utrecht en Rotterdam. Op 31 maart 2022 bracht ik mijn debuutalbum ‘Naastenliefde’ uit waarop ik spoken word met muziek combineer. In september 2023 won ik een Poetry Spoken Award, waarna ik begin 2024 met de andere winnaars op theatertour door Nederland ging.

Ik schrijf ook in het Engels. De short film ‘Don’t say war’ die ik maakte met Jan-Willem Bult won in 2023 ‘Best Experimental Film’ op het Venice Fullshot Film Festival. Ik bracht een iets aangepaste versie uit op streaming. Luister hem hier. In mei 2024 volgde ‘ARMOR’ een in New York opgenomen en geproduceerd nummer over de wereldwijde studentenprotesten voor een vrij Palestina.