Release datum van de eerste single is bekend!

Allereerst: iedereen een mooi en liefdevol nieuwjaar gewenst! Laten we hopen dat 2022 veel goeds gaat brengen.

Wat het in ieder geval gaat brengen voor mij en mijn album co-creators Jochem Broersen en Siré Sy is de release van de eerste single van het album Naastenliefde. Iets waar we allemaal echt ENORM naar uitkijken, nu inmiddels al ruim een jaar nadat ik voor het eerst met het idee aanklopte bij Jochem. 

We hebben er heel hard aan gewerkt met zijn allen, en nu, vele sessies in Utrecht en in de Wisseloord studio’s in Hilversum verder, kunnen we dan eindelijk de releasedatum bekendmaken van de eerste single! 

Grijze Regenbogen

De eerste single heet ‘Grijze Regenbogen’ en zal op 3 februari 2022 uitkomen.Het gaat over het verschil in perspectief en blik op de wereld van iemand die worstelt met depressie, of een andere mentale strijd voert, en iemand die dat ziet gebeuren bij een geliefde. Het vertelt over de machteloosheid van de naaste, die probeert om diegene de wereld door hun bril te laten zien, maar merkt dat dat niet lukt. En tussen dit alles, door de mist heen, sijpelt toch ook de liefde door.

Welke muziek hieronder geschreven is, dat zal vanaf 3 februari te horen zijn op de streaming platforms en Youtube! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *