Opnames in Wisseloord studios!

Zoooo ben nog steeds aan het zweven van afgelopen zondag! Ik heb mijn lieve en onwijs talentvolle vriendin Kadri Laanes gevraagd om voor een aantal nummers van het album piano in te spelen ?. Dat heeft ze gedaan, en hoe!! Afgelopen zondag gingen we de partijen opnemen in…. fucking Wisseloord studios ?.

Set up voor de opname. Foto: Sebastiaan ter Burg.

Wát een plek is dat dan. Zo mooi, zo’n fijne sfeer, en dan ook nog prachtig pianospel horen dat de nummers helemaal compleet maakt, gespeeld op de piano waar Elton John ook op heeft gespeeld! Ik moest mezelf soms even knijpen.

Elkaar leren kennen van het werk in de horeca, en nu werken we samen aan een album…. :D. Foto: Sebastiaan ter Burg.

En shout out naar Jochem Broersen (@ocabomusic) die zich wegwijs heeft gemaakt tussen duizend knopjes. En naar de geweldige staff van Wisseloord die ons super hebben geholpen.

Wat een studio! Foto: Sebastiaan ter Burg.

Alles begint nu echt op zijn plek te vallen. Binnenkort kan ik meer bekend maken over wanneer ik jullie voor het eerst wat kan laten horen ?. En binnenkort moet ik aan de bak met het opnemen van de vocals….

Keep you posted!

Foto: Sebastiaan ter Burg
Foto: Sebastiaan ter Burg
Album squad. Foto: Sebastiaan ter Burg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *