Een foto shoot, studio sessie en een optreden in de mist

Wat een week! Ik heb even twee weken vakantie, maar de eerste week stond vooral in het teken van spoken word en het album. Even een update met wat foto’s!

1. Gisteren trad ik op op Festival Sunsation in mijn hometown Lelystad. De locatie was gehuld in dichte mist, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een fijne sfeer en een toffe ervaring!

2. Naast het album wil ik ook een boekje gaan uitgeven waar de teksten in staan. Het leek mij heel tof om elke tekst te vertalen naar een foto. Daarvoor heb ik fotografietopper Lisanne Lentink gevraagd. Afgelopen week, na wat brainstormen, hadden we een eerste shoot bij haar thuis. De eerste resultaten heb ik al mogen zien en het wordt tof!!! ?

3. Daarnaast weer even langs geweest in de fijne studio van Jochem a.k.a. Ocabo Music om met mijn vriend Siré de bas voor het album op te nemen. Het staat er bijna allemaal op nu.

4. Ik mocht zelf ook alvast oefenen met mijn teksten opnieuw op te nemen op de muziek. Nog niet voor het echie, dat komt binnenkort als de bas, gitaar en piano partijen opgenomen zijn. Spannend?.

Oh en dan was ik ook nog even jarig tussendoor ?. 29: het laatste jaar van mijn roaring twenties is ingegaan.

Hoe leuk deze week ook was, ik ben blij dat ik volgende week een vrijwel lege agenda heb. Ik wil nog graag lekker voor me uitstaren, me realiseren dat ik van alles mag maar niks moet, en dan niet weten wat ik met mijn tijd zal doen. Dat is tenslotte ook vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *