Nog een week tot de single – pre-save alvast!

Je kunt nu de single Grijze Regenbogen pre-saven! Op 3 februari komt hij beschikbaar op de streamingdiensten maar door alvast te pre-saven geef je ons alvast wat support :-). Ook kun je mij volgen als artiest op Spotify. Dit helpt allemaal om wat meer reuring rondom de release te creëren. Je support wordt gewaardeerd!! Klik hieronder op de buttons:


Ik maak dit album met Jochem Broersen en Siré Sy omdat ik het verhaal van de naasten wil vertellen: de rotsen en de dragers. En licht wil schijnen op de impact van mentale problematiek. Het ligt me heel na aan het hart, en ik hoop zo dat het anderen ook troost kan bieden. Dat je weet dat je niet alleen bent, zowel degenen die het direct doormaken, als degenen die ernaast staan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om updates te ontvangen over de ontwikkelingen rondom het album ‘Naastenliefde’.

Foto door Lisanne Lentink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *