Release datum album bekend!

Alle tracks van het album zijn af! 😀 

Na een reis van bijna anderhalf jaar hebben Jochem Broersen, Siré en ik de laatste hand gelegd aan alle nummers van het album. Nu kunnen we bekend maken dat het album zal uitkomen op 31 maart 2022!

De foto’s hierboven spelen een belangrijke rol in het artwork van het album, het symboliseert de tweeledigheid van de term Naastenliefde, en de twee perspectieven die belicht worden: het perspectief van de geliefde die door een dal gaat, en het perspectief van de naaste. Liefde geven is goed, maar liefde ontvangen is ook belangrijk, zo niet essentieel. Het is yin en yang, het een kan niet zonder het ander. Het zoeken naar gelijkwaardigheid en balans in het geven en ontvangen van steun is moeilijk, maar noodzakelijk.

Het album bestaat uit 10 tracks en neemt je mee in een verhaal. Ik ben onwijs benieuwd wat jullie ervan zullen vinden!

Naastenliefde het boek

Het album zal naast op de streamingdiensten ook fysiek uitkomen op een CD, ingevoegd in een mooi vormgegeven boek met de teksten en foto’s van Lisanne Lentink. Vorig jaar zomer klopte ik voor het eerst aan bij Lisanne met het idee om rondom het album ook een visueel product af te leveren.

Zo blij dat ze on board kwam om bij elk nummer te bedenken hoe dat te vatten was in een foto. Nu, 8 maanden later, zijn de foto’s geschoten en zal het boek samen met de CD te verkijgen zijn op 24 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *