Naastenliefde is nu te beluisteren!

Yes! Het album Naastenliefde is uit! Alle tracks zijn vanaf nu te beluisteren op de streamingdiensten. Ik ben zo onwijs blij dat dit idee, deze wens, die alweer zo’n tijd geleden (pre-corona hallo) ontstond in mijn hoofd, nu gewoon echt bestaat en gedeeld kan worden met iedereen.


Dit album wilde ik niet alleen maken, ik moest het maken. Ik wilde het verhaal van de naasten vertellen, van de rotsen en de dragers. En licht schijnen op de impact van mentale problematiek. De teksten waren er al snel, en toen kwam daar, van de hand van Jochem en Siré, de muziek om het een geheel te maken. Wat was het fijn om dit proces door te maken met twee mensen die me dierbaar zijn!

Ik weet hoe ongelooflijk zwaar het is om naast iemand te staan voor wie het leven een strijd is. Om daarin jezelf ook niet te vergeten. Het steeds weer zoeken naar gelijkwaardigheid en balans in het geven en ontvangen van steun en liefde. Het stomme, domme volhouden. De machteloosheid van het proberen om iemand de wereld door jouw bril te laten zien, maar merken dat dat niet lukt. En dan, net wanneer je denkt dat het hopeloos is, sijpelt tussen de chaos en door de mist heen, toch de liefde door.

Deze is voor iedereen voor wie het leven diepe dalen kent. Deze is voor wie donker ziet. Deze is voor wie licht schijnt. Deze is voor alle liefdes met gewicht. Deze is voor alle naasten. Ik zie jullie. 

Het album wordt ook fysiek uitgegeven in een boek met CD met alle teksten, versterkt door beelden van fotografe Lisanne Lentink. Deze kost €23,95 exclusief verzendkosten en kan besteld worden door een mail te sturen naar info@myrthenauta.com. Het boek is nu in productie en kan met 2-3 weken geleverd worden. Nog even geduld dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *