Geplaatst voor de jaarfinale van de Poëzieslag Festina Lente!

Ik begon mijn kerstvakantie meteen goed door op mijn eerste vrije dag mee te doen aan de voorronde van de Poëzieslag van Festina Lente. Ik hoefde er niet eens mijn huis voor uit. Het was namelijk via zoom.

Hoe dat er ongeveer uitziet? Nou, zoiets:

Zeker als je denkt aan hoe knus en intiem de setting van Festina Lente is in dat fijne cafe op de Looiersgracht in Amsterdam, is het nogal een overgang naar voordragen voor een beeldscherm. Nadeel is dat je wel echt een afstand voelt tot de luisteraar. Voordeel? Eehmm, tja, je kunt je tekst stiekem naast je leggen zonder dat het zichtbaar is…?

Dat was het wel denk ik. Maar hoe dan ook was het fijn om weer voor te dragen, en feedback te ontvangen. Ik droeg ook nieuw werk voor, wat spannend was. Gelukkig was de feedback heel positief, en werd ik zowel publieks- als jurywinnaar!

Daarmee plaatste ik me voor de jaarfinale, die op 28 augustus om 14.00 uur zal plaatsvinden in het Rembrandtpark. De twee winnaars van deze finale zullen zich kwalificeren voor het NK Poetry Slam 2021. Bekijk voor meer informatie het facebook event.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *