Ik sta op het NK Poetry Slam!

Na maanden van wachten vanwege de corona uitbraak, is het dan eindelijk zover: zaterdag 26 september 2020 sta ik op het NK Poetry Slam in Tivoli Vredenburg in Utrecht! Hiervoor plaatste ik mij onverwacht al eind februari 2020 door de juryprijs te winnen bij de Bellum Poetica slam, ook in Utrecht. Dit was nog maar de vierde keer dat ik een slam podium betrad.

Op 26 september zal voor het eerst de halve finale en de finale van het NK Poetry Slam op dezelfde dag plaatsvinden. Van 14.30 tot 22.30 kun je dan genieten van de beste slammers van het afgelopen anderhalf jaar, een echte poetry slam marathon dus.

Ik vind het mega spannend, maar heb er zeker zin in! Ik hoop jullie daar te zien. Meer informatie over het NK Poetry Slam kun je vinden op de website van ILFU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *